Шановні батьки!

0 Comments

Щоб  завжди  стежити  за здоров’ям  вашої  дитини  та  бути впевненим  у її відмінному  самопочутті  звертайтесь у поліклініку  «Нафтохімік»!

У нас  створені комфортні умови для відвідування та лікування маленьких пацієнтів.

Вас чекають кваліфіковані лікарі:

Лікар-педіатр   проведе огляд вашої дитини, виявить всі проблеми,  відповість на запитання батьків,  надасть  корисні поради,  призначити ефективне лікування  та проконтролює його результати.  Ви завжди можете підписати декларацію з педіатром,  зробити вашій дитині щеплення, отримати необхідну  довідку,  електронні рецепти та електронні направлення,  отримати  комплекс  медичних послуг  зі  спостереження за здоровою дитиною.

Лікар-отоларинголог дитячий  займається  лікуванням, профілактикою та  діагностикою  захворювань органів носоглотки у дітей різного віку.  Захворювання  дихальної системи є найбільш поширеними у дитячому віці та потребують особливої уваги батьків.  Своєчасне звернення до лікаря та початок лікування  запобігає  розвитку різних  ускладнень,   які в подальшому  можуть  потребувати  хірургічного лікування.

Лікар-хірург-уролог дитячий, кандидат медичних наук.  З вересня  цього року розширена  можливості надання медичних послуг в педіатрії нашої поліклініки. Є унікальна можливість отримати консультацію   фахівця  з  досвідом   оперативного  лікування дітей  в умовах  спеціалізованого  стаціонару.

Чекаємо Вас щодня з понеділка по п’ятницю з 8.00 год. до 14.30 год. за адресою  м. Кременчук, вул. Свіштовська, буд. 3.

Доступ до  поліклініки  «Нафтохімік» вільний!

Під час повітряної тривоги працює укриття.

Отримати додаткову інформацію та записатися на прийом до лікарів можливо за телефонами: 050 363 5707, 067 535 2522

Categories:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *